UMEÅ KONTORS OCH INDUSTRI STÄD AB

Vi skapar den perfekta glansen varje gång

Vi är ett varumärke som bryr sig om andra människor och världen vi lever i. Vi har gjort det till vårt mål att göra livet enklare, bättre och renare för alla.

 

Om oss

Umeå Kontors- och Industristäd AB (UKIAB)

Vi är utbildade och tillhandahåller en heltäckande service inom lokalvård där du som kund är i centrum och vi anpassar oss efter dina önskemål.

För oss är kvalitet en grundsten och därför är vi inte billigast på marknaden men levererar i stället professionella tjänster och ger ett bra intryck;

En annan grundsten är integritet och därför upprättar vi vid behov ett sekretessavtal så att du som kund kan känna dig trygg med vår service.

Under 2022 har vi sett en god kundtillströmning och ser fram emot att utveckla vår verksamhet ytterligare med en större personalstyrka.

Er nöjdhet, vår stolthet. Integritet och hänsyn är alltid med oss.
Är utbildade & har avtal inom området, Renrumsstäd, & jobbar med labb. 

För en bättre framtid.

Personligt

Med vår passion för städning och attraktiva tjänster när och där du behöver dem, strävar vi efter att göra ditt liv mindre komplicerat.

Hållbart

För att hjälpa till att skydda världen vi delar, måste vi göra mer än att bara använda biologiska produkter. Vi har bestämt oss för att tänka nytt kring hållbarhet i vår verksamhet, i vår städning och i samhället.

Säkert

Vi utför städtjänster för privatpersoner och företag. När det gäller säkerhet tänker vi lika mycket på din omgivning som på dig och dina medarbetare.

Prisförslag

Vi får ditt hus att skina som en diamant

Ibland behöver ditt hem en grundlig översyn, ända in i minsta detalj. Vi ser till att det är riktigt rent

Kontakta oss

Vi bjuder på fika

Om du inte hittar svaren på dina frågor får du gärna kontakta oss.

Få en gratis offert redan idag!